“OUS”, “BURRAČI”, “JERRY” in “ANTE” so si vzeli nekaj svojega časa in ga z veseljem preživeli z našo najmlajšo selekcijo U10.

V KK Grosuplje je bilo delo z mladimi vedno naša prioriteta. Zavedamo se, da je obstoj in razvoj našega kluba odvisen od naših otrok, ki pridno in zavzeto pilijo svoje košarkarske veščini v našem klubu. Tudi letos se lahko pohvalimo z vrsto odličnimi uvrstitivami v Sloveniji in na mednarodnih turnirjih, kar je še en dokaz, da se v KK Grosuplje izvrstno dela z mladimi.

V letošnji sezoni je na naše domače članske tekme prihajalo in navijalo ogromno število naših “malih” košarkarjev. Tokrat so se jim v zahvalo za njihovo podporo na tekmah, nekateri naši članski igralci pridružili na njihovem treningu. Trening poln zabave, smeha in seveda trdega dela je bila izvrstna popestritev in motivacija za vse nadobudne košarkarje, ki so z velikimi očmi in nasmeškom poslušali in gledali svoje junake. Skupni trening je bil koristen za obe strani, saj so se mladci lahko v različnih igrah primerjali s svojimi idoli, članski igralci pa obudili spomine na svoje košarkarske začetke.

Fotoutrinke s treninga si lahko ogledate