Več kot pol leta so bile naše mlajše kategorije brez tekem.

Septembrsko dogajanje so odprle kadetinje s tekmo proti Stražišču.
Šesterica igralk iz Stražišča je celo tekmo s hitrimi protinapadi in enostavno košarko dihala za vrat našim kadetinjam, ki jim igra na trenutke ni in ni stekla.
Naša zelo oslabljena ekipa je vodila skozi vso tekmo in si večkrat priigrala večjo prednost. Tudi v odločilnih trenutkih so punce ohranile dovolj zbranosti, da so ubranile pritisk gostujočih igralk in pod taktirko danes odlične Ane Duščak tekmo pripeljale do zmage 66:54. Poleg starejših moramo za borbenost še posebej pohvaliti vse mlajše igralke, med njimi jih je kar nekaj danes prvič zaigralo v kadetski konkurenci.

Kadetinje so drugo tekmo igrale na Ježici, ki so jo odlično začele in ob polčasu vodile za tri točke. V drugem polčasu pa so odigrale precej slabše predvsem v obrambi, ko so ob 19 doseženih točkah prejele kar 42 točk. Ob koncu je Ježica zasluženo slavila z rezultatom 77:57.

Tudi mladinke so sezono začele na Ježici. Zmago z rezultatom 75 : 57 je beležila Ježica. Ker je tekma potekala brez gledalcev, je vtise za nas strnil glavni trener mladink Slavko Duščak:” V prvi četrtini smo dobro začeli, v drugi pa se nam je ustavila izvedba meta, imeli smo tudi preveč izgubljenih žog. Ob začetku drugega polčasa je bila koncentracija boljša in v zadnji četrtini zmanjšamo na razliko 8 točk, vendar je zmanjkalo moči in igralk v rotaciji. Gremo naprej. Pomanjkljivosti pa bomo odpravili na treningih.”

Na drugi tekmi so mladinke doma izgubile še proti Akson Iliriji z rezultatom 55:84.

Na prvi tekmi proti Litiji so dekleta U15 prikazala odlično predstavo od prve pa vse do zadnje sekunde v kateri je padla tudi trojka za visoko zmago 100:30.