Sobotni U13 so naša dekleta, ob bučni podpori s tribun, zaključila z dvema zmagama. Celotno prvo tekmo so imela naša dekleta vajeti igre v svojih rokah in so premagale Ilirijo z rezultatom 44:41. Po izjemnem začetku v drugi tekmi, je sledilo nekaj slabih minut, kar so domačinke izkoristile in se rezultatsko približale. Tudi v tej tekmi so dekleta končnico odigrale izvrstno in zasluženo premagale domači Ines Žiri.

Na kadetski tekmi v Domžalah smo gledali precej izenačeno tekmo, polno vzponov in padcev. Ob zaključku tekme so naša dekleta ostala dovolj zbrana in se domov vračajo z zmago.

Nedeljsko sončno popoldne so dekleta ekipe U11 in njihova trenerka Ana izkoristile za izlet na Gorenjsko, kjer pa niso uživale v lepotah dežele, ampak so odigrale prvi turnir drugega dela tekmovanja. V prvi tekmi so se pomerila proti domači ekipi Triglav B in v zanimivi tekmi so zabeležile prvo zmago v sezoni, kar je lepa nagrada za to mlado ekipo. V drugi tekmi so se dekleta pomerila proti ekipi Cinkarne Celje, ki je bila boljša od naših deklet in zasluženo zmagala.