Super novica za košarkarice, starše, babice, dedke in druge simpatizerje kluba.

Kaj moraš narediti, da bodo lepi spomini vedno pri roki, na tvojem telefonu …

… Piši nam na info@zkk-grosuplje.si in poslali ti bomo kodo za super popust.

… Najdi košarkarsko sliko, na katero te vežejo lepi spomini ali pa sliko, ki ti je preprosto všeč in jo uporabi za oblikovanje svojega unikatnega ovitka. Lahko uporabiš katero od košarkarskih slik, ki so na dnu te strani (postaviš se na sliko, klikneš desni gumb miške in shraniš sliko na svoj računalnik.

… Slike s tekem lahko poiščeš na naših FB straneh

https://www.facebook.com/zenskikosarkarskiklub.grosuplje/

https://www.facebook.com/groups/1281954695195843/

Veliko dobrih slik, povezanih s košarko, lahko poiščeš tukaj:

https://www.cleanpng.com/free/basketball.html

Če imaš pri iskanju ali oblikovanju slik kakšne težave ali bi rad sliko z večjo resolucijo,  pokliči za pomoč na 040 52 77 58 (Igor) ali nam piši na zgornji mail.

… Obišči spletno stran https://www.printboutiq.com/ovitki-za-telefon/ in izberi znamko ter model svojega telefona

… Z gumbom »dodaj slike« uvoziš slike iz svojega računalnika/telefona in jih uporabiš za oblikovanje ovitka za telefon. Počakaj nekaj trenutkov, da se slika naloži in jo potem premikaj in povečuj po želji. Program ima sicer eno težavico, če je ime datoteke predolgo,  je treba stran osvežiti, da bo spet delovala. Naj ti namignemo še to, da je rob telefona prozoren, zadnja stran pa v osnovi bela, tako da lahko uporabiš več slik in besedil.

… Na ovitek dodaš še sliko »GROSUPLJE BASKETBALL« kar je pogoj, da smo si prislužili tako ugodno ceno tiskanja ovitka.

… Z gumbom »dodaj tekst« lahko na ovitek dodaš besedilo in nato oblikuješ velikost in barvo pisave.

… Ko imaš ovitek oblikovan – klikni na gumb »Zaključi in dodaj v košarico«. Tukaj moraš vpisati promocijsko kodo, ki ti jo bomo poslali in klikni »dodaj«. Nato klikneš »na blagajno«, kjer vpišeš svoje podatke za dostavo in račun.

… Strošek poštnine je 3 EUR. Če naročate več ovitkov za vso družino ali če se več deklet med seboj dogovori, potem lahko prihraniš tako, da se več ovitkov pošlje na en naslov. To podjetju Printboutiq sporočiš tako, da v zavihku »naslov za dostavo« v opombe k naročilu dopišeš, da gre za SKUPNO NAROČILO in napišeš, komu naj tvoj ovitek pošljejo. Plačaš pa seveda samo ceno za ovitek brez poštnine 😊

… Plačilo je po povzetju ali po predračunu. Ponudba velja do konca avgusta.