Članska ekipa je v oktobru odigrala pet tekem.

Naše članice so v domači dvorani v začetku oktobra proti ekipi iz Maribora slavile zmago s 67 : 50. Po dokaj izenačeni igri v prvi četrtini so naša dekleta v drugi četrtini naredila precejšen naskok in ob polčasu odšla v garderobo z naskokom 14 točk. V tretji četrtini so Mariborčanke naskok zmanjševale in se našim dekletom do konca četrtine približala do razlike petih točk. V zadnji četrtini naša dekleta nasprotnicam niso dovolile presenečenja.
Pri naših dekletih sta bili za met najbolj razpoloženi Ana Hrbljan in Dunja Novovič, ki sta zabeležila vsaka po 12 točk. Lea Mehle je 11 točkam dodala še 8 skokov, Jana Jurečič 10 točk, Eva Stefanoski 9 točk (8 skokov), Vanja Tajhar 5 točk, Nika Kodelja 4 točke (6 asistenc) in Anita Merlak 4 točke (8 skokov). Krst pod koši 1. SKL za ženske pa je s prvo minuto igranja danes doživela Zala Tkalec.

Sledila je tekma v Celju. Ob odsotnosti poškodovane kapetanke Tinkare Zoran naša dekleta srečanja niso začela najbolje in domačinke so povedle z rezultatom 15:2. Visok zaostanek je dekleta predramil in so v nadaljevanju prvega polčasa zaigrale veliko bolje ter ujele priključek z domačinkami. V nadaljevanju tekme pa so igralke ŽKK Cinkarne Celje spet dvignile ritem in na koncu zasluženo zmagale z rezultatom 74:33.
Pri domačinkah je bila najboljša strelka, naša nekdanja igralka, Lea Debeljak s 15 točkami, sledi ji 15-letna Zoja Štirn z 12 točkami. Pri naših dekletih je vlogo okrepitve upravičila Eva Stefanoski, ki je dosegla 9 točk in bila z 9 skoki tudi najboljša skakalka naše ekipe. 6 točk je dosegla Ana Hrbljan, 5 pa Jana Jurečič.

Prva tekma v novi dvorani se je žal končala s porazom. Po izenačenem prvem polčasu so nasprotnice Akson Ilirije v drugem dominirale na igrišču in zasluženo zmagale z 38 : 59.
Od naših igralk je največ točk dosegla Eva Stefanoski. 14 točkam je dodala še 16 skokov. Ana Hrbljan je dosegla 8 točk, Nika Kodelja 7 (5 asistenc), Anita Merlak 6, po 1 točko pa so dosegle Lea Mehle (12 skokov), Vanja Tajhar in Jana Jurečič.

Z Gostovanja iz Konjic so se dekleta vrnila s porazom. Dekleta so odlično začela tekmo in povedla z rezultatom 14:7. Žal pa je nato sledil mrk in domačinke so naredile serijo 13:0 ter prevzele vajeti igre popolnoma v svoje roke. Premalo agresivna obramba in preveč nenatančnih metov v napadu je botrovalo temu, da je razlika v korist domačink naraščala vse do zadnje četrtine. Agresivnejša obramba in nekaj lepih akcij v zadnji četrtini pa je bilo dovolj le za znižanje razlike in Konjičanke so zasluženo slavile. Pri naših dekletih je največ minut na igrišču preživela Nika Kodelja, ki je dosegla 16 točk, 9 skokov in 2 asistenci, Ana Hrbljan pa je prispevala 14 točk in 7 skokov.

Ob koncu meseca pa je sledila domača zmaga. Naša članska ekipa je v domači dvorani premagala do sedaj še neporaženo ekipo Ježice. Prve minute tekme so bolje igrale gostje, sredi prve četrtine pa so naša dekleta prišla do vodstva, ki so ga uspešno držala do začetka zadnje četrtine, ko so vodila za 14 točk. V zadnji četrtini so se Ježičanke nevarno približale, vendar so po razburljivem zaključku v zadnjih sekundah naša dekleta vseeno slavila zmago s 53 : 52. Pri naših dekletih je bila danes pri metu najbolj uspešna Lea Mehle, ki je desetim točkam dodala še 10 skokov. Po 9 točk sta dosegli Dunja Novovič in Jana Jurečič, ki je s tremi podajami bila najboljša podajalka v ekipi. Kapetanka Tinkara Zoran je dodala 7 točk, Nika Kodelja, Vanja Tajher in Eva Stefanoski, ki je prav tako imela 10 skokov, so prispevale vsaka po 5 točk in Anita Merlak 3.