Dekleta članske ekipe so v sredini septembra (zadnji vikend pred pričetkom tekmovanj) izkoristila za team building. V petek so se po treningu skupaj s trenerjema odpravila na Rakitno. Večer so preživela ob igranju družabnih igric, v soboto pa so se najpogumnejša poizkusila v supanju in okusila hlad Rakitniškega jezera, katerega temperatura je manj kot 20 stopinj. So bila dekleta lačna? Nikakor ne. Trenerja sta se izkazala kot izvrstna žar mojstra, za kar pa žal nimamo dokaznega gradiva.

25. septembra so bile odigrane prve tekme v 1. SKL za ženske v novi sezoni. V Kranju so proti ekipi Triglava na parket stopile naše članice, ki se domov vračajo z izplenom ene točke, saj so domačinke zmagale z rezultatom 53 : 37.
Vtise po tekmi je z nami delil glavni trener Slavko Duščak: “Končno smo dočakali tekmo, ki pa se ni izšla v našo korist. Prvi polčas smo z energijo držali priključek, slabši pa je bil uvod v drugi polčas, predvsem v obrambi. V zadnji četrtini smo se nasprotnicam približali, vendar pa nam je zmanjkalo razpoloženih igralk. Gremo naprej. Od deklet pričakujem, da bodo energijo prikazano v prvem polčasu na naslednjih tekmah prikazala skozi vseh 40 minut.”
Najboljša strelka je bila Eva Stefanoski z 10 točkami, Ana Hrbljan jih je dodala 8, Nika Kodelja 6 (4 asistence), Jana Jurečič in Dunja Novovič po 5 točk in Lea Mehle 3 (6 skokov).