Pionirske selekcije Košarkarskega kluba Grosuplje in Ženskega košarkarskega kluba Grosuplje se jutri odpravljajo na tradicionalne klubske priprave, ki bodo tudi letos potekale v osrčju Kranjske Gore.

Tokrat se bo klubskih priprav, ki bodo potekale od 24. do 30. avgusta, udeležilo več kot 50 fantov in deklet, ki nastopajo v pionirskih selekcijah obeh klubov. Doma pa bosta ostali tako moška kot tudi ženska mladinsko – kadetska vadbena skupina ter najmlajši pionirji in najmlajše pionirke. Mladinci oziroma kadeti se pripravljajo na bližajoče se mladinske kvalifikacije za uvrstitev v 1. slovensko košarkarsko ligo, mladinke oziroma kadetinje pa se bodo pridružile treningom članske ekipe.

Pionirji in pionirke bodo tako zaključni del priprav opravili v osrčju Kranjske Gore, kjer bodo pod strokovnim vodstvom 6 trenerjev (Slavko Duščak, Peter Hojč, Andraž Ulčar, Blaž Gruden, Luka Sterle in Žan Predalič) trenirali dvakrat dnevno, se sproščali v bazenih hotela Larix, v prostem času pa bodo krepili ekipni duh. Za dobro počutje bo poskrbela navihana fizioterapevtka Sara Lavrenčič, nad celotno organizacijo pa bo bedela vodja poletnih priprav, Tanja Hojč.

Fantje, dekleta in trenerji ter spremljevalci odhajajo na pot že jutri. Zbor vseh udeležencev letošnjih priprav je ob 7.45 uri na parkirišču za Športno dvorano Brinje, odhod pa je predviden ob 8.00 uri.