Dekleta so pripravljena, kmalu se začne zares

Poletje so naša dekleta preživela na zunanjih igriščih, kjer so tekmovala na različnih turnirjih 3 na 3.
 
Zdaj pa se bliža september in počitnice počasi mahajo šolarkam in šolarjem v slovo. Pa nič zato, nam ni hudo. Naša dekleta so z veseljem obula športne copate, od teka in udarcev žog parket v dvorani škripa že od sredine meseca. Vsa dekleta, od članic do deklic, pilijo igro v najlepšem športu z žogo in se pripravljajo na tekme v novi sezoni.
 
Dekleta se bodo na tekmovalnem igrišču lahko pričela dokazovati kmalu. Začetek sezone in nasprotniki deklet v mlajših selekcijah so znani že nekaj dni.
 
Prve se bodo lahko izkazale mladinke, ki se bodo v večernih urah v domači dvorani pomerile proti Krki.
 
V četrtek pa bomo močno stiskali pesti za selekcijo U-13, saj bo za deklice pomembna že njihova prva tekma. V tekmovanju Mini pokal se bodo pomerile proti ekipi Triglav A, v naslednji krog pa gre samo zmagovalec.
 
Sledi tekma U17 proti Krki in U15 proti Domžalam.
 
Žreb članskih tekmovanj pa je bil danes. Dekleta tekmovanja v 1. SKL za ženske začnejo 2. oktobra, za prve nasprotnice pa jim je žreb določil ekipo Cinkarne Celje. Tekma bo v Celju. V Pokalu članic so naša dekleta v prvem krogu prosta, v drugem krogu pa se bodo pomerila z zmagovalcem para Konjice/Ilirija.