PRAZNIČNI DAN

Za nami je čudovit PRAZNIČNI DAN.
 
Težko je v samo nekaj vrsticah in slikah zbrati vse vtise, ki smo jih danes doživeli.
 
Že zjutraj so nas navdušila dekleta U13, ki so dva meseca trdo trenirale in čakale svoj trenutek. Lačne tekem so začele odlično in najprej visoko premagale nekoliko oslabljeno Krko z rezultatom 83:12. Toda tudi v drugi tekmi so nadaljevale v enakem tempu in premagale še Pivko z rezultatom 70:24.
 
Kmalu se je dogajanje preselilo v dvorano Brinje, kjer so najprej tekmo odigrale kadetinje, ki pa so morale priznati premoč favorizirani ekipi Akson Ilirije, ki je bila boljša z rezultatom 80:51.Sledil je revijalni nastop naših najmlajših, ki se jim je pridružil tudi Lipko. Videli smo veliko otroških nasmehov, številne dvoboje med šolami, najboljše med njimi so si priigrale lepe nagrade.V glavni tekmi današnjega dne so članice ugnale Akson Ilirijo z rezultatom 95:36 in na najlepši možni način zaokrožile današnje dogajanje.

 
Hvala vsem, ki ste pomagali pri organizaciji dogodka, hvala vsem sponzorjem, plesni skupini Tial in največja hvala vsem staršem, ki nam zaupate svoje otroke. Ponosni smo, da imamo v klubu dekleta, ki se znajo družiti med seboj, ki se znajo pohecati in prepričani smo, da bodo uspešna ne samo v košarki, ampak tudi v življenju.