PRIČAKUJEMO NOVO SEZONO

KZS je objavila termine in razpored tekmovanja mlajših ekip v sezoni 2020/21

U19 – Mladinke
Pri mladinkah je prišlo do spremembe in bo v naslednji sezoni tekmovanje potekalo v enotni ligi, v kateri bo nastopalo 10 ekip. Poleg Grosuplja nastopajo še Cinkarna Celje, Pomurje, Triglav, Krka, Ježica, Akson Ilirija, Ines ŠD Tabor Žiri, PRO-BIT Konjice in Maribor. Tekmovanje se začne 20. septembra, ko naša dekleta gostujejo na Ježici, prvi del tekmovanja pa se konča 28. februarja 2021. Na zaključni turnir (12.-14. marec 2021) se uvrstijo štiri najboljše ekipe.

U17 – Kadetinje
Kadetinje nastopajo v prvem delu tekmovanja v skupini 4 skupaj z Ježico bele in Stražiščem iz Kranja. Prvo tekmo bodo odigrale doma 19. septembra proti Stražišču, kar bo tudi prva uradna tekma naših deklet v novi dvorani. Iz skupine se v boje za najvišja mesta uvrstita dve najboljši ekipi, kjer so možni nasprotniki naših deklet ekipe Ines ŠD Tabor Žiri, Ilirija B, Triglav, Cerknica, Vipava, Koper, Ilirija A in Kras. Tretje in četrto uvrščene ekipe iz prvega dela se pomerijo za uvrstitve od 13. mesta dalje.

U15 – Starejše deklice
Tekmovanje U15 se v skupini 4 pričenja 27. septembra, ko naša dekleta igrajo doma proti Litiji. V skupini sta še Ledita in Krka B, najboljši dve ekipi se uvrstita v razigravanje od 1.-16. mesta, drugi dve ekipi od 17. mesta naprej. V drugem delu tekmovanja naša dekleta čaka 6 izmed naslednjih ekip: Maribor (A in B), Dravograd, Ilirija, Krka, Pomurje, Konjice, Celje in Črnomelj.

U13 – Mlajše deklice
V mini pokalu so dekleta zaradi dobre uvrstitve v pretekli sezoni prosta in začnejo v drugem krogu tekmovanja, ki se bo igral 24. oktobra in 7. novembra. Žreb bo opravljen 28. septembra.
V prvenstvu pa so nasprotnice naših deklet Krka, Šentvid in Črnomelj. Prvi turnir so dekleta prosta, tako da začenjajo v domači dvorani 10. oktobra, ko jim bosta nasproti stali ekipi Krke in Šentvida. V nadaljevanju tekmovanja pa so možne nasprotnice naših deklet naslednje ekipe: Maribor, Lovrenc, Pomurje, Janina, Konjice, Celje (A in B), Jelša Šmarje in Domžale.

Srečno punce!