V Grosuplju začenjamo z novo sezono

V življenju in športu je pač tako, da je včasih treba narediti korak nazaj, da lahko nato stopiš dva naprej. Če se malo pošalimo – tudi Luka Dončić pogosto naredi korak nazaj, da nato lahko zadene.

 

Na tem mestu bi se najprej radi zahvalili trenerjema Slavku in Radetu za vsa leta, ki sta jih preživela v Grosuplju. Želimo vama uspešno nadaljevanje trenerske kariere. Trenerki Ani želimo veliko srečnih trenutkov v letu, ki ti bo prineslo polno prijetnih dogodivščin.

 

Vsem dekletom, ki v tem poletju zapuščate naše vrste, privoščimo, da se vam uresničijo življenjske sanje. Vsem poškodovanim pa želimo, da čim prej sanirate poškodbe in se vrnete na parket.

 

Mi bomo krepko zavihali rokave, saj nas čaka precej dela. Urediti je treba nekaj stvari za nazaj in še več za naprej. Veliko energije bomo usmerili v delo z mladimi in skupaj s KK Grosuplje obudili šolo košarke, ki je zaradi epidemije covida zadnja leta praktično ni bilo. Stremeli bomo k vzpostavitvi kluba, ki bo baziral na domačih igralkah z občutkom medsebojne pripadnosti.
Popolnoma zaupamo trenerski ekipi, ki bo skrbela za razvoj mladih grosupeljskih košarkaric.

 

Za konec zahvala staršem in dekletom, ki klubu stojite ob strani ter vsem sponzorjem in donatorjem, ki ostajate z nami in nam pomagate, da bomo za ukvarjanje s športom še naprej navduševali dekleta z Grosuplja in širše okolice.